تلفن ۰۲۱ ۸۸۵۴۲۰۹۴

با ما در تمـــــــاس باشید

ویزای انگلیس

ویزای انگلیس و نحوه دریافت آن

ویزای انگلیس انواع مختلفی دارد که برای دریافت هر یک از آنها می بایست به روش متفاوتی اقدام کرد. برای مثال می توان به ویزای تحصیلی، ویزای کاری، ویزای تجاری، ویزای پزشکی، ویزای دیدار اقوام بستگان و ویزای ازدواج اشاره کرد که هر فرد با توجه به شرایط خاصش باید نوع ویزای مناسب خود را انتخاب نماید.

جهت دریافت مشاوره و اخذ ویزای انگلیس با همکاران ما تماس حاصل نمایید : ۸۸۵۴۲۰۹۴-۰۲۱

به طور کلی برای آنکه موفق به دریافت ویزای انگلیس شوید باید مدارک و شرایط زیر را داشته باشید:

  • تکمیل فرم تقاضای ویزا به صورت کامل

  • مدارکی را که نشان‌دهنده‌ی‌ وضعیت مالی و وضعیت مهاجرت فرستنده‌ی دعوت‌نامه باشد

  • اسناد مالکیت، مدارک مربوط به اشتغال، صورت‌حساب‌های بانکی، دفترچه‌های پس‌انداز بانکی و کلیه‌ی سپرده‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت بانکی.

  • عدم ارائه اطلاعات یا مدارک جعلی (که در این صورت مسئولین سفارت اجازه دارند علاوه بر رد درخواست شما، برای مدت ده سال از تمامی درخواست‌های شما برای هرگونه ویزای انگلستان جلوگیری به عمل آورند.)

بعد از تکمیل فرم مذکور و پرینت گرفتن آن، باید در روز وقت سفارتتان این فرم را به همراه مدارک لازم دیگر تسلیم سفارت نمایید.

 پس از واریز وجه خدمات ویزایتان و تکمیل فرم مربوطه و تعیین وقت مصاحبه در یکی از کنسولگری های که سفارت انگلیس پذیرا می باشد مانند انکارا و استانبول. با کلیه مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای انگلیس در ساعت مشخص مراجعه کرده و مدارک خود را تحویل داده و به سوالات مربوطه در مورد سفر و… به درستی و صداقت پاسخگو باشید.

برای اتمام مراحل اخذ ویزا انگلیس و ثبت کامل آن در سفارت باید وقت انگشت نگاری ثبت شود.

حدود 2 هفته تا 3 ماه طول می کشد تا از طرف سفارت پاسخی دریافت شود دال بر قبول ویزا یا ریجکت ویزا، اما در بعضی موارد این مدت زمان کوتاه تر و گاه به مراتب طولانی تر است.

ویزای انگلیس

ویزای انگلیس

 

گاهی ممکن است درخواست ویزای شما رد شود و این اتفاق به دلایل متفاوتی رخ می دهد ولی به طور کلی یشتر کسانی که شرایط زیر را داشته باشند درخواستشان رد خواهد شد.

  • تقلب متقاضی در تنظیم فرم درخواست یا ارائه نادرست آن

  • داشتن سابقه کیفری یا اتهام کیفری در دست بررسی

  • تلقی شدن متقاضی به عنوان تهدید برای امنیت ملی کشور مورد نظر

  • عدم توانایی متقاضی در اثبات وجود وابستگی شدید در کشور محل اقامت فعلی

  • قصد متقاضی برای اقامت یا کار دائم در کشور مورد نظر (در صورتی که تقاضای وی برای ویزای مهاجرت یا ویزای کار نبوده باشد)

  • نداشتن دلیل موجه و منطقی برای سفر

  • نداشتن وسیله امرار معاش مشخص و معین

  • نداشتن برنامه سفر مشخص (مثلاً حمل و نقل و محل اسکان) در کشور مقصد

  • نداشتن بیمه سلامت/سفر معتبر در کشور مقصد یا برای مدت زمان اقامت در کشور مقصد

  • نداشتن شخصیت اخلاقی مناسب

  • کوتاه بودن بیش از اندازه فرصت متقاضی برای گرفتن ویزا

  • رد شدن درخواست‌های قبلی متقاضی برای ویزا و عدم توانایی وی در اثبات این که دلایل رد ویزا دیگر وجود ندارند

  • شهروند بودن در کشوری که کشور مقصد روابطی ضعیفی با آن دارد یا اصلاً رابطه ندارد

  • داشتن بیماری‌های واگیردار (مانند سل)

  • داشتن تخلفات ویزایی یا مهاجرتی در گذشته

  • داشتن پاسپورتی که تاریخ انقضای آن بسیار نزدیک است

  • عدم استفاده از ویزای صادره قبلی بدون دلیل موجه (مثلاً لغو سفر به دلیل مشکلات خانوادگی)

  • عدم توانایی در ارائه شواهدی که نشان‌دهنده قصد متقاضی به برگشت به کشور خودش باشد (در مورد غیرمهاجران)

    اگر قصد دریافت ویزای انگلیس را دارید می توانید با مشاورین ما تماس بگیرید تا بهترین روش را به شما پیشنهاد نمایند :

    021-88542094

کلیه حقوق این وبسایت متعلق به آژانس آدراپانا می باشد | نقشه سایت