تلفن ۰۲۱ ۸۸۵۴۲۰۹۴

با ما در تمــــاس باشید

مراحل دریافت ویزای انگلیس

  • تعیین نوع ویزای مورد نیاز برای سفر به انگلستان

  • ایجاد یک حساب کاربری

  • تکمیل فرم به زبان انگلیسی

  • پرداخت هزینه های ویزای انگلیس (غالبا به صورت آنلاین پرداخت می گردد)

  • تعیین وقت و محل انگشت نگاری

شهروندان ایرانی می‌توانند درخواست ویـزای انگلیس (بریتانیا) خود را در تمامی طبقه بندی‌ها به مراکز امارات (دبی، ابوظبی) و یا ترکیه ( استانبول، آنکارا) ارائه دهند.

  • تهیه پرینت از فرم تکمیل شده ی سفارت

  • حضور شخص متقاضی اخذ ویـزا جهت تحویل مدارک (ارائه اصل مدارک ترجمه شده الزامی می باشد) و انگشت نگاری

واجدین شرایط در خواست ویزای انگلیس :

متقاضیان همواره باید اثبات نمایند :

  • در پایان سفر خود انگلستان را ترک خواهند نمود

  • قادر به حمایت مالی از خود و همراهانشان در طول مدت زمان سفر میباشند.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای انگلیس :

  • اصل و کپی رنگی پاسپورت جدید با حداقل 1 سال اعتبار (صفحه مشخصات فردی و صفحات حاوی ویزاها)

  • اصل پاسپورت قدیمی و کپی رنگی تمام صفحات حاوی ویزاها

  • 2 قطعه عکس زمینه روشن ، رنگی (سایز4.5 *5)

  • مدارک میزبان (مدارک میزبان در انگلستان (دعوتنامه به همراه کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده، پرینت حساب بانکی، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر درآمد، فیش حقوقی، سند ملکی ملک محل اقامت در انگلستان یا اجاره نامه، آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده …)

  • تکمیل فرم

  • واریز فیش سفارت انگلیس (ویزای 6 ماهه : 133 دلار)

مدارک لازم جهت ترجمه :

  • شناسنامه/ سند ازدواج / کارت ملی

  • مدارک شغلی متقاضی / همسر ( گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت، حقوق ، تاریخ شروع به کار،  ذکر تاریخ مرخصی و اینکه آیا این مرخصی با حقوق میباشد یا خیر، جواز کسب، پروانه فعالیت  کارت بازرگانی، لیست بیمه 6 ماهه گذشته، گواهی تاییدیه بیمه، روزنامه رسمی تآسیس و آخرین تغییرات، فیش حقوقی 6 ماه آخر، برگه مالیاتی پرداخت شده، کارت پرسنلی، حکم کارگزینی، حکم بازنشستگی، کارت بازنشستگی، پروانه مطب، کارت مهندسی، کارت دانشجویی و …

  • مدارک مالی متقاضی/همسر (گواهی های بانکی ، پربینت حساب برای 6 ماه گذشته، و غیره)

  • اسناد مالکیت

متقاضیان می توانند سه ماه قبل از تاریخ سفر خود اقدام به دریافت ویزا نمایند.

مدت زمان بررسی پرونده معمولا  3 هفته می باشد.

مدت اعتبار ویزا ویزای انگلیس :

ویزا انگستان معمولا با اعتبار 6 ماه صادر می گردد.

در صورت اثبات نیاز متقاضی برای مراجعه متعدد در طول مدت زمان بیش از 6 ماه و به شرط پرداخت هزینه های مربوطه می توان برای ویزای طولانی مدت اقدام نمود. (ویزا 1 ساله، 2 ساله، 5 ساله و یا حتی 10 ساله)

در صورت عدم موفقیت در قانع کردن افسر ویزا در این خصوص ، ویزا با مدت اعتبار کمتر صادر و یا منجر به رد درخواست خواهد شد. حداکثر زمان اقامت در انگلستان با این نوع ویزا  6 ماه خواهد بود.

در صورتی که متقاضی جهت دریافت خدمات پزشکی برای طول مدت درمان حداکثر 11 ماه قصد اقامت در انگلستان را داشته باشد ویزا با اعتبار بیش از 6 ماه صادر می گردد.

متقاضیان فرصت مطالعاتی که برای انجام تحقیق وارد خاک انگلستان می شوند مجاز به اقامت تا یکسال به همراه همسر خود در خاک این کشور می باشند.

کلیه حقوق این وبسایت متعلق به آژانس آدراپانا می باشد | نقشه سایت