تلفن ۰۲۱ ۸۸۵۴۲۰۹۴

با ما در تمــــاس باشید

مقالات مرتبط

39 نظر

  1. 1

    مریم

    با سلام و احترام
    تشکر از اطلاعات درج شده در سایت
    میزان مبلغ موجود در حساب بانکی متقاضی ویزای ازدواج با نامزدی انگلیس بایستی حدودا چقدر باشد؟
    متشکرم

    پاسخ
    1. 1.1

      admin

      با سلام
      ممنون از لطف شما
      میزان مبلغ مطابق با مدارکی که ارائه می دهید محاسبه می گردد. با همکاران ما تماس بگیرید حتما توضیحات کامل را به شما خواهند داد.
      با تشکر

      پاسخ
  2. 2

    maaref

    با تشکر از اطلاعات خوبتون
    لطفا میفرمایید مبلغ مالیاتی که باید پرداخت بشه ماهانه چقدر و جند ماه باید پرداخت شود

    پاسخ
  3. 3

    بهار

    سلام،این اطلاعات صحیح هستن؟ تغییری نکردن؟؟!!!

    پاسخ
    1. 3.1

      admin

      با سلام
      بله صحیح هستند

      پاسخ
  4. 4

    شهرام

    سلام.همسر من پاسپورت انگلیسی داره.6 سال از ازدواج ما میگذره.من چطور میتونم اقامت بگیرم

    پاسخ
    1. 4.1

      admin

      با سلام و احترام
      با همکارانمون تماس بگیرید، توضیحات کامل به شما داده خواهد شد.
      021-88542094
      پیروز باشید

      پاسخ
  5. 5

    سیما

    با سلام .واس ویزای ازدواج چقدر طول میکشه سفارت نوبت بدن

    پاسخ
  6. 6

    شیوا

    سلام
    منظورتان از اینکه همسر نباید از منابع مالی و کمک دولتی استفاده کند چیست؟
    همسر من بدلیل پرونده پزشکی کمک جزیی از دولت میگیرد؟ آیا اشون هم شامل این قانون می شود و من نمیتوانم ویزای ازدواج بگیرم ؟

    پاسخ
  7. 7

    ساناز

    بايد مدرك ايلتس داشته باشيم؟ آخه من از يه وكيل پرسيدم گفت مدرك A1 داشته باشيم كافيه?

    پاسخ
  8. 8

    مارال

    سلام خسته نباشید من وهمسرم قصد مهاجرت داریم به انگلستان.اگر همسرم تنهایی بره باید اقامت موقت بگیره که بتونه من روهم ببره یا اقامت دائم ؟؟وچقد طول میکشه ؟واینکه ایادولت باهزینه خودش من رومیبره

    پاسخ
    1. 8.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام.
      برای مشاوره دقیق تر با ما تماس بگیرید.
      4 – 88542092 (021)

      پاسخ
  9. 9

    سحر

    سلام ببخشید ب جز مدرک آیلتس آیامدرک KET رو هم قابل قبول هست؟

    پاسخ
    1. 9.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام.
      با توجه به شرایط سفارت کشور مورد نظر مدرک زبانی که مورد تایید سفارت هست باید ارائه شود.

      پاسخ
  10. 10

    الهه

    سلام ببخشید کسی میدونه ریز مکالمات رو باید گرفت یا فقط پرینت رو؟؟؟؟

    پاسخ
    1. 10.1

      آرزو سیف

      برای اطلاعات دقیق تر تماس بگیرید.
      02188542094

      پاسخ
  11. 11

    سید مهدی موسوی

    با سلام
    خانم بنده به همراه پسرم دارای پاسپورت و شناسنامه انگلیسی هستند .
    مدت 16 سال هست که ازدواج کردیم آیا میتونم درخواست ویزای دائم کنم.
    09356303931

    پاسخ
    1. 11.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام.
      همسر شما باید شرایط احراز ویزا را داشته باشند، جهت اطلاعات بیشتر با مشاوران آدراپانا تماس حاصل نمایید
      4 – 88542092 (021)

      پاسخ
  12. 12

    محمد حسین

    سلام.
    مبلغ قابل پرداخت سفارت، در ویزای پیوستن به همسر در زمان پر کردن فرم بصورت آنلاین پرداخت میشود؟
    آیا میشود وقت سفارت بصورت جداگانه و بعد از پر کردن فرم آنلاین مربوطه گرفته شود؟ مثلا فرم در انگلیس توسط یک وکیل تکمیل شود و وقت سفارت جهت تحویل مدارک و انگشت نگاری توسط آژانس شما انجام شود؟

    پاسخ
    1. 12.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام. بله می توانید فرم را به صورت آنلاین پر نمایید. جهت اطلاعات بیشتر با شماره های آدراپانا تماس حاصل نمایید.
      4-88542092 (021)
      09368338835 تلگرام

      پاسخ
  13. 13

    شکریه حیدری

    باسلام
    نام آزمونی رو که جدیدا وضع شده رو میشه بگین واینکه آدرس دقیق برگزاری آزمون

    پاسخ
    1. 13.1

      سارا

      آزمون لایف اسکیل سطح A1
      که موسسه ی ایرسافام در تهران دفترش میدان فردوسی ضلع جنوب غربی ساختمان فیلیپس .هست سایتشون ثبت نام میکنید آنلاین وجه رو پرداخت میکنید امتحان شفاهی رو بهتون وقت میدن امتحانش رو میدید و ندرک رو که اعتبارش دو ساله است میگیرید

      پاسخ
  14. 14

    ملینا

    سلام وقت بخیر
    سوال 1- در صورت اخذ ویزای نامزدی یا ازدواج بعد از چه مدتی شخص می تواند اقامت دائم دریافت کند؟
    سوال 2 – آیا زمانی که در کشور انگلستان است و اقامت دائم دریافت نکرده ، تحت هیچ شرایطی نمی تواند به ایران سفر کند؟

    پاسخ
    1. 14.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام
      در حال حاضر در این زمینه فعالیت نداریم.

      پاسخ
  15. 15

    پرستو

    سلام من قراره با پسر عموم ک اقامت انگلستان رو داره ازدواج کنم اما میگن چون انگلستان از اتحادیه اروپا جدا شده و قوانین تغییر کرده من باید غیر قانونی برم ایا این قضیه صحت داره؟-

    پاسخ
    1. 15.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام
      در حال حاضر در این زمینه فعالیت نداریم.

      پاسخ
  16. 16

    ديبا

    سلام من شوهرم شهروند انگليس هست و چهارماه پيش در دبي اقدام ويزه ازدواج كرد و چند هفته پيش پاسپورت منو از دفتر ويزه اپليكيشن گرفت و آمدم ايران الان ميشه من خودم نرم دبي و پاسپورت خود را از طريقي و يا دست كسي بفرستم دبي كه برام ويزه بدن لطفا هر چي زودتر منو رهنمايي كنيد دُعاتون ميكنم.

    پاسخ
    1. 16.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام
      نگران نباشید، مشکلی پیش نمی آید.
      فرد دیگری به عنوان نماینده ی شما می تواند کار پیک آپ پاسپورت شما را انجام دهد. (با استفاده از فرم نمایندگی)
      با تشکر از شما

      پاسخ
    2. 16.2

      می می

      سلام دوست عزیز …. من از ترکیه برای ویزای نامزدی اقدام کردم پاسپورتو خودم بردم وبا برگه برگشتم اما وقتی ایمیل اومد که نتیجه اعلام شده بعد از دادن دو برگه که یکی چک لیست بود و یکی یک برگه مربوط به اطلاعات خودم همراه با تصویر پاسپورتو برای یک نفر تو ترکیه که کار ویزا انجا میداد تو تلگرام فرستادمو اون پاس و گرفت وبرام فرستاد . البته ایشون مجوز حمل پاسپورت داشت و ادم مطمنی بود

      پاسخ
  17. 17

    دنیا

    با سلام ,
    میخواستم بدونم حتما باید مدرک ایلس داشته باشم ? یا اینکه اون امتحان رو که میگیرن رو خوب بشم قبوله ?

    پاسخ
  18. 18

    علی

    با سلام خسته نباشید خاستم بپرسم من میتونم با همسرم که اقامت انگلیسا دارن از ایران برا ویزای ازدواج اقدام کنیم

    پاسخ
    1. 18.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام.
      لطفا با دفتر تماس بگیرید.
      02188542094
      با تشکر

      پاسخ
  19. 19

    علی

    سلام ببخشید من همسرم مشکل روحی داره و نمیتونه تنها بره انگلیس ما چند ماه با هم ازدواج کردیم و میخام برا ویزا از ایران اقدام کنیم هیچ اطلاعاطی نداریم باید چیکار کنیم خواهش میکنم راهنمایمون کنید

    پاسخ
  20. 20

    شبنم

    با درود و احترام،
    با وجود داشتن ویزای مولتی پل شینگن ، اگر فقط یکبار استفاده کنم ولی نتوانم دوباره استفاده کنم و مجددا برای کشور دیگری از شینگن اقدام کنم امکان دریافت ویزا چقدر است؟
    – همچنین می توانم در زمان داشتن ویزای مولتی پل درخواست ویزا از کشورهایی همچون انگلیس یا کانادا کنم؟

    یا تشکر

    پاسخ
    1. 20.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام
      با وجود داشتن ویزای مالتی پل شینگن، شانس دریافت ویزای کانادا یا انگلیس افزایش پیدا می کند.
      در صورتیکه ویزای مالتی پل دارید دیگر نیازی به درخواست مجدد نیست. تنها زمانی که مهلت استفاده به پایین برسد می توانید مجددا اقدام کنید.
      با تشکر

      پاسخ
  21. 21

    حامی

    با سلام و احترام بنده مدت 11 ماهه تو انگلیسم و تراول داکیومنت دارم و میخوام برای اوردن نامزدم از طریق ازدواج اقدام کنم میشه راهنماییم کنید که ایا درصورت کات کردن کمکهای دولت و شروع کار متناسب با درامد سالی 18600 پوند ایشونو میتونم بیارم یا مدتی باید از اقامتم بگذره؟

    پاسخ
    1. 21.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام.
      شما می توانید بعد از شروع به کار و داشتن وضعیت stable خودتون از لحظه مالی و شغلی، برای ایشون درخواست بدهید.
      با تشکر

      پاسخ
  22. 22

    علی

    سلام بنده دنبال یه وکیل خوب میگردم ایا کسی هست که به بنده معرفی کنید

    پاسخ
  23. 23

    علی

    سلام وکیل مهاجرت برای انگلیس سراغ دارید

    پاسخ

پاسخ دادن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق این وبسایت متعلق به آژانس آدراپانا می باشد | نقشه سایت