تلفن ۰۲۱ ۸۸۵۴۲۰۹۴

با ما در تمــــاس باشید

مقالات مرتبط

11 نظر

  1. 1

    Reyhaneh

    سلام خسته نباشيد
    من قبلا مالزى زندگى كردم و. ياد سفر كردم
    ولى از ٢٠١٣ كه ١٤ روزه شده ديگه نتونستم زياد بمونم و ١٤ روز خيلى كمه
    اگه بخوام توريستى ١ ماه بمونم بايد چكار كنم؟

    پاسخ
    1. 1.1

      admin

      با سلام و احترام
      دریافت ویزای تورستی 2 ماهه مالزی 7 روز کاری زمان خواهد برد.
      مدارک مورد نیاز : دو قطه عکس 3×4 (با پس زمینه سفید) + اصل پاسپورت
      پیروز باشید

      پاسخ
      1. 1.1.1

        لیلا

        با سلام.
        به صورت شخصی هم میتونیم برای این ویزا اقدام کنیم یا باید از طریق شما انجام بشه؟
        ممنون

        پاسخ
        1. 1.1.1.1

          آرزو سیف

          با سلام و احترام.
          برای اقامت تا 14 روز نیازی به ویزا ندارید.

          پاسخ
  2. 2

    Tayeb

    با سلام، من قصد دارم براى مدتى ( ا سال) در مالزى زندگي كنم، آيا شما مى توانيد براى دريافت ويزاى ١ ساله مالزى كمك كنيد؟ با تشكر

    پاسخ
    1. 2.1

      آرزو سیف

      برای اطلاعات دقیق تر با ما تماس بگیرید.
      02188542094

      پاسخ
    2. 2.2

      آرزو سیف

      ویزای یک ساله ی مالزی فقط در صورت دانشجو بودن، شغل یا داشتن منزل دوم در مالزی امکان پذیر است.

      پاسخ
  3. 3

    امین

    با سلام
    کسی که الان تو مالزی شاغله ، میتونه برای ما تقاضای دعوتنانه برای ویزای یک ماهه توریستی بکنه ؟

    پاسخ
    1. 3.1

      آرزو سیف

      سلام و احترام.
      برای ویزای توریستی مالزی نیازی به دعمتنامه ندارید. ویزای توریستی 2 ماهه توسط کارشناسان ما انجام می شود.
      با تشکر

      پاسخ
  4. 4

    محمد

    با سلام
    آیا امکان تمدید یک ماهه ی ویزای 2 ماهه توریستی از داخل مالزی وجود دارد؟

    با سپاس

    پاسخ
    1. 4.1

      آرزو سیف

      سلام با احترام.
      بله امکان پذیر می باشد ولی باید دلیل قانع کننده ای برای تمدید ویزای خود داشته باشید.
      با تشکر

      پاسخ

پاسخ دادن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق این وبسایت متعلق به آژانس آدراپانا می باشد | نقشه سایت