تلفن ۰۲۱ ۸۸۵۴۲۰۹۴

با ما در تمــــاس باشید

مقالات مرتبط

22 نظر

  1. 1

    Reyhaneh

    سلام خسته نباشيد
    من قبلا مالزى زندگى كردم و. ياد سفر كردم
    ولى از ٢٠١٣ كه ١٤ روزه شده ديگه نتونستم زياد بمونم و ١٤ روز خيلى كمه
    اگه بخوام توريستى ١ ماه بمونم بايد چكار كنم؟

    پاسخ
    1. 1.1

      admin

      با سلام و احترام
      دریافت ویزای تورستی 2 ماهه مالزی 7 روز کاری زمان خواهد برد.
      مدارک مورد نیاز : دو قطه عکس 3×4 (با پس زمینه سفید) + اصل پاسپورت
      پیروز باشید

      پاسخ
      1. 1.1.1

        لیلا

        با سلام.
        به صورت شخصی هم میتونیم برای این ویزا اقدام کنیم یا باید از طریق شما انجام بشه؟
        ممنون

        پاسخ
        1. 1.1.1.1

          آرزو سیف

          با سلام و احترام.
          برای اقامت تا 14 روز نیازی به ویزا ندارید.

          پاسخ
  2. 2

    Tayeb

    با سلام، من قصد دارم براى مدتى ( ا سال) در مالزى زندگي كنم، آيا شما مى توانيد براى دريافت ويزاى ١ ساله مالزى كمك كنيد؟ با تشكر

    پاسخ
    1. 2.1

      آرزو سیف

      برای اطلاعات دقیق تر با ما تماس بگیرید.
      02188542094

      پاسخ
    2. 2.2

      آرزو سیف

      ویزای یک ساله ی مالزی فقط در صورت دانشجو بودن، شغل یا داشتن منزل دوم در مالزی امکان پذیر است.

      پاسخ
  3. 3

    امین

    با سلام
    کسی که الان تو مالزی شاغله ، میتونه برای ما تقاضای دعوتنانه برای ویزای یک ماهه توریستی بکنه ؟

    پاسخ
    1. 3.1

      آرزو سیف

      سلام و احترام.
      برای ویزای توریستی مالزی نیازی به دعمتنامه ندارید. ویزای توریستی 2 ماهه توسط کارشناسان ما انجام می شود.
      با تشکر

      پاسخ
  4. 4

    محمد

    با سلام
    آیا امکان تمدید یک ماهه ی ویزای 2 ماهه توریستی از داخل مالزی وجود دارد؟

    با سپاس

    پاسخ
    1. 4.1

      آرزو سیف

      سلام با احترام.
      بله امکان پذیر می باشد ولی باید دلیل قانع کننده ای برای تمدید ویزای خود داشته باشید.
      با تشکر

      پاسخ
  5. 5

    کامبیز

    با سلام ‌.
    ایا اگر با ویزای ۱۴روزه توریستی وارد مالزی شوم و دعوتنامه کار داشته باشم امکان اخذ ویزای از داخل مالزی وجود دارد ؟

    پاسخ
  6. 6

    محسن

    سلام
    من میخوام به مالزی سفر کنم
    بعدش برم بالی و بعدش از مالزی میخوام برگردم ایران
    برای من مشکلی پیش نمیاد
    امکان ورود دوباره به مالزی هست؟

    پاسخ
  7. 7

    wAttOOwaTOO

    با عرض سلام !
    من کارم را در مالزی پیدا کردم ، میشه راهنماییم کنیین که چطور باید برای ویزا کار اقدام کنم ؟!
    آیا با ویزای توریستی میشه برم اونجا و واسه ی ویزا کار اقدام کنم ؟!
    یا باید کارفرما مراحل ویزا را انجام بده بعد من برم ؟!

    پاسخ
    1. 7.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام
      در این زمینه اطلاعاتی نداریم.
      با تشکر

      پاسخ
  8. 8

    Fatim

    سلام من و همسرم ميخوايم براي زندگي و كار بريم مالزي
    ميخوام اول يه كار پيدا بشه كه دعوتنامه بدن حدود ١٠سال ميمونيم بايد چيكار كنم؟لطفا راهنماييم كنين

    پاسخ
    1. 8.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام.
      شما باید یک کارفرما در مالزی پیدا کنید. که کار ساده ای هم نیست. با موسستانی که می توانند کمکتان کنند تماس بگیرید.
      با تشکر

      پاسخ
  9. 9

    فاطمه علی غنی

    سلام من می خواستم برای ویزای mm2h اقدام کنم ایا شما این ویزا رو انجام می دهید چقدر هزینه داردو چقدر طول می کشد

    پاسخ
    1. 9.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام.
      لطفا با دفتر تماس حاصل فرمایید.
      02188542094
      با تشکر

      پاسخ
  10. 10

    محمد

    سلام من در کولالامپور مالزی بدنیا امدم شناسنامه اونجا هم دارم و 10 سال پیش اومدم ایران شرایط ویزا چیه

    پاسخ
  11. 11

    محسن

    سلام…من میخوام برم اونجا واسه کار….باید چیکار کنم

    پاسخ
  12. 12

    masoud

    سلام وقت بخير
    ميشه شماره تماسي بفرماييد كه با ايمو يا واتس اپ بشه تماس گرفت .ممنون

    پاسخ

پاسخ دادن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق این وبسایت متعلق به آژانس آدراپانا می باشد | نقشه سایت