تلفن ۰۲۱ ۸۸۵۴۲۰۹۴

با ما در تمـــــــاس باشید

پیکاپ پاسپورت آمریکا

پیکاپ پاسپورت آمریکا از دبی

هر شخص پس از اتمام مصاحبه با سفارت آمریکا و در صورت مثبت بودن نتیجه ممکن است موفق به اخذ یکی از برگه های زیر شود :

  • برگه زرد :

    احتمال ویزا دهی حدود 70 % است . در این حالت شخص مصاحبه شونده باید به وسیله شماره ثبت شده بر روی برگه زرد و یا کد DS 160 پروسه FBI CHECK خود را پیگیری نماید. هنگامی که این پروسه به آخر رسید .سفارت اجازه پیکاپ را برای مسافر صادر می کند.

  • برگه صورتی :

    احتمال ویزا دهی 95 % است و بنا بر صلاحدید سفارت نیازی به FBI CHECK نیست.

دارندگان برگه صورتی باید هر چه زودتر ( حد اکثر 1 سال پس از تاریخ مصاحبه ) برای پیکاپ پاسپورت اقدام کنند. البته فرصتی 6 ماهه به این افراد داده می شود . در صورت دیر کرد در ارسال پاسپورت ممکن است پاسپورت با برگه زرد برگردد. دارندگان برگه زرد (حد اکثر 90 روز پس از اعلام سفارت جهت ارائه گذرنامه) باید برای پیکاپ پاسپورت اقدام کنند.

مدارک مورد نیاز برای پیکاپ پاسپورت آمریکا :

مدارک لازم برای پیکاپ پاسپورت آمریکا در دوبی مستقیما به نوع ویزای درخواستی مرتبط می باشد :

1. ویزای B1 و B2 :

  • اصل پاسپورت امضا شده

  • برگه زرد یا صورتی

  • وکالت نامه

  • user name و password حساب کاربری

    (برای ویزای B1 ارسال دعوت نامه کنگره نیز توصیه می شود.)

2. ویزای F1 و F2 :

  • اصل پاسپورت امضا شده

  • برگه زرد یا صورتی

  • وکالت نامه

  • user name و password حساب کاربری

  • کپی برگهI-20

  • کپی I-901

  • کپی برگه ADMISSION LETTER

  • ایمیل LATE ARRIVAL ( در صورت لزوم )

3. ویزای J1 و J2 :

  • اصل پاسپورت امضا شده

  • برگه زرد یا صورتی

  • وکالت نامه

  • user name و password حساب کاربری

  • کپی برگه DS-2019 یا DS-7002

  • کپی I-901

4. ویزای M1 و M2 :

  • مدارک مشابه با ویزای F1 و F2

5. ویزای I :

  • اصل پاسپورت امضا شده

  • برگه زرد یا صورتی

  • وکالت نامه

  • user name و password حساب کاربری

  • کپی PRESS ID که کارفرما صادر کرده است .

  • نامه کارفرما که مدت اقامت , دلیل سفر و موقت یا دائم بودن همکاری را شرح داده است.

6. ویزای H1-B :

  • اصل پاسپورت امضا شده

    برگه زرد یا صورتی

    وکالت نامه

    user name و password حساب کاربری

    کپی برگه I-129

    کپی برگه I-797 A

    PETITION NUMBER

    دعوت نامه شغلی

7. ویزای E :

  • اصل پاسپورت امضا شده

  • برگه زرد یا صورتی

  • وکالت نامه

  • برگه تائیدیه قرار ملاقات ( APPOINTMENT CONFIRMATION )

  • کپی برگه I-94

کلیه حقوق این وبسایت متعلق به آژانس آدراپانا می باشد | نقشه سایت