تلفن ۰۲۱ ۸۸۵۴۲۰۹۴

با ما در تمـــــــاس باشید

ویزای شینگن

نحوه دریافت ویزای شینگن

ویزای شینگن به نوعی روادید گفته می شود که جهت ورود به کشورهای عضو پیمان شینگن به صورت کوتاه مدت و یا بلند مدت از آن استفاده می شود. در حال حاضر شهروندان ۲۶ کشور اروپایی می‌توانند بدون دریافت ویزا بین این کشورها رفت‌ و آمد کنند. بعضی کشورهای اروپا اما هنوز عضو کامل قرارداد شینگن نیستند و تنها بعضی از مفاد آن را پذیرفته‌اند.

کشورهایی که کلیت پیمان شینگن را پذیرفته‌اند و “اعضای شینگن” در معنای اخص آن به حساب می‌آیند عبارتند از :

« بلژیک، دانمارک، آلمان، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، اسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، اتریش، لهستان، پرتغال، سوئد، سوئیس، اسلوواکی، اسلوونی، اسپانیا، جمهوری چک ، مجارستان و لیختن اشتاین »

کشورهایی که به طور کامل در پیمان شینگن عضویت ندارند عبارتند از: انگلستان، ایرلند، بلغارستان، ، قبرس، رومانی.

کشورهای کوچک آندورا، واتیکان، سان مارینو و موناکو به دلیل موقعیت جغرافیایی‌شان، وضعیت ویژه‌ای دارند. آنها در درون حوزه‌ی شینگن قراردارند و میان آنها با کشورهای همجوارشان کنترل مرزی وجود ندارد.

جهت دریافت مشاوره و اخذ ویزای شینگن با همکاران ما تماس حاصل نمایید : ۸۸۵۴۲۰۹۴-۰۲۱

مدارک و شرایط دریافت ویزای شینگن

  • فرم های تقاضانامه ویزا را بی کم و کاست پر کنید.

  • ترجمه‌ی رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات باید حتماً موجود باشد. 

  • اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست ویزا باشد. 

  • سه قطعه عکس با این ویژگی ها باید ارائه شود: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد 6 در 4 باشد.

  • به کمک اسناد رسمی شغلی و منابع مالی ثابت کنید که استطاعت مالی لازم برای مسافرت را دارید.

  • به وسیله ی بلیط و برگه تائیدیه رزرواسیون هتل باید نشان دهید که پیش از خاتمه مدت اقامت خود، خاک این کشور ناحیه ی شینگن را ترک خواهید کرد.(اگر دعوت‎نامه داشته باشید نیازی به برگه رزرواسیون هتل نخواهید داشت.)

ویزای شینگن

ویزای شینگن

مدت اعتبار ویزای شینگن تا 90 روز در یک مدت شش ماهه است.

چه عواملی باعث رد شدن ویزای شینگن در سفارت و یا کنسولگری می شود؟ این سوال بسیاری از مردم در هنگام مراجعه برای اخذ ویزای شینگن است.

  • کسانی که خطر امنیتی دارند نظیر کسانی که عضو گروه های تروریستی هستند یا در سازمان هایی عضو هستند.

  • ارائه اسناد جعلی به سفارت یا کنسولگری

  • نداشتن توجیه کافی و هدف از پیش تعیین شده برای سفر

  • ارائه گذرنامه هایی که  کمتر از سه ماه از اعتبار آنها باقی مانده

  • عدم اثبات امرارمعاش کافی در طول مدت اقامت

  • عدم توانایی در ارائه پوشش بیمه مسافرتی مناسب

همانطور که می دانید گرفتن ویزا بستگی به تایید افسر ویزا خواهد داشت و نمی توان آن را بطور صد در صد تضمین نمود. اما در این نوع ویزا، شرکت ارائه دهنده خدمات تضمین می کند که در صورت عدم موفقیت در دریافت ویزا وجهی را از متقاضی دریافت نکند.

اگر قصد دریافت ویزای شینگن بصورت کوتاه مدت و یا بلند مدت را دارید با مشاوران ما تماس بگیرید تا با بهترین و ارزانترین راه اخذ ویزای شینگن را به شما نشان دهند :

021-88542094

همکاران ما در رابطه با هزینه ویزای شینگن توریستی نیز شما را راهنمایی خواهند کرد.

کلیه حقوق این وبسایت متعلق به آژانس آدراپانا می باشد | نقشه سایت