تلفن ۰۲۱ ۸۸۵۴۲۰۹۴

با ما در تمــــاس باشید

مقالات مرتبط

47 نظر

  1. 1

    Asef bagheri

    ba salam khetmate shoma azizan ye soal dashtam dar khususe viza
    agar kesi darkhaste ezdevaj dar sefarate alman ro dade va badaz 3 mah az tarighe telefon behesh khabar dadan ke darkhaste shoma rad shode va mitunid eteraz konid va ishun eteraz kardan vali bade 4 mah hich khabar az sefarate alman be ishun nadadan ke che etefaghi oftade hala mikhastam bedunam ishun mitunan dar sefarate farance eghdam darkhaste viza bokonan ya na ?lazem be zekre ke dar pasporte ishun hich chizi dale bar inke vizashun rad shode, nist faghat darkhasteshun rad shode
    age mishe behem migid ke aya mishe mojadadan dar sefarate france baraye viza eghdam kard ya na

    Nous vous remercions de votre coopération proches
    Je vous souhaite une belle journée
    Je suis en attente de votre réponse

    Asef bagheri

    1. 1.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام.
      بعد از گذشت 6 ماه شما می توانید مجددا در حوزه ی شینگن درخواست ویزا دهید و اگر در سفارت آلمان انگشت نگاری شدید حتما درخواست بعدی خود باید این موضوع ذکر شود زیرا اطلاعات شما موجود است.

  2. 2

    الناز

    سلام. من توسط داییم که سالهاست ساکن سوئد هست از طریق دعوت نامه اقدام کردم و هفته دیگه نوبت مصاحبه دارم. قرار هست از سوئد به آلمان پیش خالم هم برم. به نظر شما این مساله رو در حین مصاحبه عنوان کنم یا نه.

    1. 2.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام.
      مشکلی وجود ندارد اما مشروط بر اینکه مدت زمان بیشتری از سفر شما در کشور سوئد باشد.
      با تشکر

    2. 2.2

      Yas

      سلام
      میخواستم اگر امکانش هست لطف کنید و در خصوص جلسه مصاحبه توضیح بدید
      اینکه چه سوالاتی کردند و جو مصاحبه چجوریه
      من هم چند وقت دیگه برای سوئد وقت سفارت دارم
      پیشاپیش از شما تشکر میکنم

      1. 2.2.1

        آرزو سیف

        با سلام و احترام.
        به لینکهای زیر مراجعه نمایید.
        https://adrapanavisa.com/general-questions-schengen-visa-interview/
        https://adrapanavisa.com/points-in-shingen-visa-interview/
        با تشکر

  3. 3

    الناز

    و یه سوال دیگه اینکه آیا مدارک ترجمه شده در دارالترجمه رسمی علاوه بر مهر دادگستری نیاز به مهر وزارت خارجه هم داره یا نه. ممنون از پاسخگوییتون

    1. 3.1

      آرزو سیف

      با سلام.
      بستگی به سفارتی دارد که مدارک قرار است به آنجا ارائه دهید دارد! زیرا هر سفارت خانه ای قوانین متفاوتی دارد.
      با تشکر

  4. 4

    سارا

    سلام من مداركم فقط مهر دادگستري خورده اما مهر وزارت خارجه به دليل كمبود وقت نخورده و سفارت خواسته بوده اما موسسه اي كه كار هاي منو انجام ميده گفته بيا احتمال داره قبول كنن . اين دليل ميشه كه من رد شم تو مصاحبه

    1. 4.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام .
      ترجیحا بهتر است مدارک به همان فرمتی که سفارت خواسته است تهیه و تکمیل شود.
      با تشکر

  5. 5

    بیژن

    با سلام و عرض ادب خدمت شما . میخواهم برای ویزای شنگن اقدام کنم لطفا راهنمایی بفرمائید . ممنونم

    1. 5.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام.
      لطفا بفرمایید از چه کشوری قصد دریافت ویزا دارید و اینکه ویزای توریستی (در قالب تور) می خواهید؟ آیا دعوت نامه دارید؟ یا صرفا ویزا می خواهید.
      با تشکر

  6. 6

    سبا

    سلام خسته نباشید
    من و مادرم ۱۲ شهریور وقت فرانسه داریم،و پدرم هم ایرانه و با ما نمیاد این احتمالش رو بیشتر میکنه که انها قانع شن که ما به ایران برمیگردیم؟
    مدارکمون هم تکمیل هستش
    ممنون میشم پاسخ بدین🙏

    1. 6.1

      آرزو سیف

      سلام با احترام.
      بله احتمال دریافت ویزا (در صورت داشتن مدارک لازم) هست. اگر ریجکتی شما دلیل خاصی نداشته برای درخواست مجدد مشکلی وجود ندارد. در صورت کامل بودن مدارک، احتمال دریافت ویزا وجود دارد.
      با تشکر

  7. 7

    كولاني

    با سلام وقت بخير
    من دو بار تقاضاي ويزا شينگن دادم يك بار ٤ سال پيش كه با دعوتنامه از سوئد بود ولي متاسفانه ريجكت شد به دليل عدم حصول اطمينان از بازگشت البته مدارك كامل بود سند ، حساب بانكي… در دعوتنامه فكر ميكنم مشكل بود از نظر مالي و مكاني ساپورت نكرده بودن از طرف اقوام درجه يك نبود و دو نفر براي من و همسر و پسرم دعوت نامه فرستاده بودن، بار دوم خودم به تنهايي تقاضا دادم از سفارت اسپانيا كه دعوت نامه كاري داشتم و از محل كارم فيش حقوقي و… بود به جز اينكه سند ارائه ندادم و واچر هتل و متاسفانه ريجكت شد الان يك سال و نيم گذشته و من به خاطر كارم حتماً بايد سفر كنم ولي اقدام نكردم
    اگه ممكن براي يك راه دوست و مطمئن راهنمايي بفرماييد
    متشكرم

    1. 7.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام .
      شم باید در تهیه و تنظیم مدارکی که به سفارت می دهید دقت لازم را داشته باشید که پرونده کامل باشد و این مدارک باید به صورتی تنظیم گردد که برای سفارت محرز شود که شما هم به ایران بر می گردید و هم توانایی پرداخت هزینه های سفر را دارید.
      در صورت تمایل می توانید حضوری مراجعه نمایید و از مشاوران ما کمک بگیرید.
      با تشکر

  8. 8

    سارا

    ببخشید من به سوال داشتم:من یه نامه ای نوشتم به زبان انگلیسی برای سفارت که ما میخوایم بریم فرانسه برای دیدن مکان های دیدنی از جمله برج ایفل و مکان های دیگه، و بعد دوباره به ایران برمیگردیم،فکر میکنید تاثیر داشته باشه برای گرفتن ویزا؟

    1. 8.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام.
      بله، داشتن یک cover letter یا برنامه سفر روی پرونده نکته ی مثبتی است.
      با تشکر

  9. 9

    محسن

    سلام
    سوال ضروری

    من از سفارت ایتالیا وقت مصاحبه ویزای تجاری دارم .
    آیا جهت اعتبار سنجی با شرکتی که در ایران هستم تماس میگیرند؟؟؟؟؟
    و اینکه برای شینگن گفته شماره تماس از کشورهای دیگر بدید مثلا بلژیک که میخوام برم شماره شرکتی که میرم رو دادم آیا تماس میگیرن؟؟؟؟؟؟

    یا فقط اصل همون مدارک کفایت میکنه و فقط مصاحبه حضوری مهم هست؟؟؟؟

    ممنونم سریع تر پاسخ بدید
    محسن

    1. 9.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترم.
      امکان استعلام و تماس از طرف سفارت وجود دارد.
      با تشکر

  10. 10

    کامران

    : سوال
    سلام ویزای المان برای 2 نفر میخوام چه مدت طول میکشه کل مبلغ برای 2 نفر چقدر میباشد ؟
    با تشکر

    1. 10.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام.
      برای اطلاع از تعرفه لطفا بین ساعت 9 صبح تا 12 با دفتر تماس حاصل فرمایید : 02188542094
      و یا در تلگرام به شماره ی 09354009117 پیام ارسال نمایید.
      با تشکر

  11. 11

    مهران

    با سلام
    مادرم 3 ویزا شینگن المان در پاسپورتش داره 3 بار به المان سفر کردن ایا میتوانن درخواست ویزا مولتی 2 یا 3 ساله بکنن و با اون ویزا حداکثر تا چه مدت میتونن در المان بمانن ؟
    با تشکر

    1. 11.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام.
      بله، با توجه به داشتن چند ویزای شینگن می توانند درخواست ویزای مالتی بدهند که در صورت موافقت سفارت بستگی به افسر ویزا دارد که مالتی چند وقته به ایشان بدهند. معمولا بالای 2 ماه تا 1 سال مالتی ابتدا موافقت شده و سپس تعداد روز های اقامت را در ویزا درج می کنند. (90 روز تا 120 روز)
      با تشکر

  12. 12

    سعید

    با سلام
    من و همسرم میخوایم تقاضای ویزای شنگن بدیم از طریق سفارت سوئد و دعوت نامه مجزا برای هرکدوممون هم داریم
    وقتی میخوام فرم آنلاین رو پر کنم آیا بایستی قسمتی رو که میگهis your partner co-applicant رو تیک بزنم یا قسمتی رو که میگه is your spouse your co-applicant رو تیک بزنم؟در حالت اول مشخصات کامل همسرم رو میخواد و بایستی تمام مدارک مورد نیاز از جمله اثبات تمکن مالی و گواهی اشتغال به کار و غیره رو برای همسرم هم علاوه بر خودم آپلود کنم و 2 تا وقت مصاحبه هم برامون در نظر گرفته میشه اما در حالت دوم فقط این مدارک رو در رابطه با خودم میخواد و فقط 1 وقت مصاحبه هم در نظر گرفته میشه.
    ممنون میشم از راهنماییتون

    1. 12.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام.
      متاسفانه در ضمینه ی تکمیل فرم به این صورت نمی توانیم مشاوره دهیم.
      با تشکر

  13. 13

    محسن

    با سلام و احترام

    بستگان من چند سال پیش با ویزا ایتالیا به صورت قانونی وارد کشور اتریش شدن از راه هوایی و بد از اونجا از راه زمینی‌ به آلمان اومدن هیچ مشکلی هم پیش نیومد

    پس چرا میگن صدور ویزا شینگن برای هر کشوری که باشه مسافر باید اول ورودش به همون کشور باشه بد از اون کشور به یه کشور دیگه پرواز کنه ؟

    الان من یک مسافر دارم که در ایران هستن ویزا فرانسه داره آیا میتوانند از تهران به آلمان مستقیم پرواز کنن ؟

    مشگل پیش نمیاد ؟

    چون من شنیدم فرودگاهای کشور آلمان خیلی‌ سخت گیری می‌کنن بخاطر همین از شما راهنمایی‌ می‌خوام

    با تشکر

    1. 13.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام.
      با توجه به اینکه همواره سفارت ها اعلام می کنند که افسر ویزا در مرز ورود به هر کشور در مورد اجازه ورود شما به آن کشور تصمیم گیرنده است؛ توصیه بر این است که ورود اول هر شخص از کشور دریافت کننده ویزا باشد که دچار مشکل نشوند. و این قضیه کاملا به افسر ویزا در مرز ورود به آن کشور بستگی دارد که چه تصمیمی بگیرد.
      با تشکر

  14. 14

    مهرآسا

    من یک ماهه دیگه وقت سفارت فرانسه را برای ویزای توریستی شینگن دارم.می خواستم بدونم که برای ویزای توریستی به غیر از نامه تمکن مالی چه مدارک دیگه را باید ترجمه کرد .چون یکی از دوستانم که برای آلمان اقدام کرد وویزا هم گرفت فقط نامه تمکن مالیش ترجمه شده بود وبقیه مدارک رو بدون ترجمه تحویل داد وقبول کردند.میشه لطفا راهنمایی کنید.ممنون

    1. 14.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام.
      هر سفارتی شرایط خاص خودش را دارد و سفارت فرانسه نیز نیاز به ترجمه مدارک دارد.
      با تشکر

  15. 15

    Sahar

    سلام . وقت بخیر. عذر میخوام بنده 10 روز دیگه نوبت مصاحبه از سفارت مجارستان دارم. ازیکی از کالج ها دعوتنامه دارم. تمام مدارک لازم رو ترجمه و اماده کردم ولی در مورد مصاحبه خیلی استرس دارم چون سطح زبانم زیاد جالب نیست . میتونید راهنماییم کنید تو این مدت کوتاهی که مونده چیکار میتونم بکنم. اصلا سطح زبان مهم هستش تو مصاحبه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

    1. 15.1

      ارش

      شما چطور وقتی زبان بلد نیستی از کالج کشور مجارستان دعوت نامه داری ؟

  16. 16

    فرشاد

    سلام. مزیت ویزا گرفتن از طریق تور نسبت به شخصی اقدام کردن چیه؟ یعنی من که شغل رسمی دولتی، حساب بانکی خوب و سند ملکی دارم(فقط مشکل مجرد بودنم هست) اگه خودم شخصا اقدام کنم واسه ویزا امکان ریجکت شدنم کمه یا زیاد؟

    1. 16.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام.
      با توجه به اینکه اخذ ویزا در قالب تور شما باید ضمانت بازگشت نزد آژانس قرار دهید و بازگشت شما با آژانس باشد، شانس اخذ ویزای شما افزایش می یابد.
      با تشکر

  17. 17

    فرهام

    با سلام

    اینجانب ساکن آلمان می‌باشم مادر بنده قصد مهاجرت به آلمان دارن به علت بیماری خواهرم و با اینکه ما ایران هم کار داریم و مادر من باید حتما در آینده سفر کنه به ایران برای انجام کارهای اداری و از طرفی‌ دیگه مادرم تصمیم دارن مدتی‌ پیش خواهرم در آلمان بمانن به نظر شما ما باید چکار کنیم از چه نوع ویزا استفاده کنیم که مادرم بتونه چند سال اینجا بمان و در سالهای آینده بتونه سفر کنه به ایران بعد از دوباره برگردان آلمان پیش ما

    شما چه راهی‌ پیشنهاد می‌کنید این موضوع برای ما خیلی‌ پیچیده هست که مادرم چطوری می‌تونه به آلمان و ایران رفت آمد داشته باشه .

    با تشکر پیشاپیش

    1. 17.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام.
      در صورت داشتن شرایط می تواند ویزای مالتیپل دریافت نماید که در این صورت می تواند به راحتی بین ایران و آلمان سفر کند.
      با تشکر

  18. 18

    لیلی

    سلام روزتون بخیر من میخوام کريسمس برای ويزاي توریستی مجارستان اقدام کنم
    نامزدم مجارستان تحصیل ميکنه ما ميخوايم کريسمس چند روز مجارستان بمونیم و بعد از اونجا بريم هلند از نظر مدارک هم سند ملک هست با حساب سپرده 40ميليوني. من دانشجو هستم و سر کار ميرم میخواستم بدونم چقدر امکانش هست که به من ویزا بدن?آیا موقع مصاحبه ذکر کنم که به هلندم سفر ميکنم?

    1. 18.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام.
      در صورت کامل بودن مدارک امکان ویزا دادن به شما وجود دارد.
      با تشکر

  19. 19

    تارا

    سلام میخواستم بدونم بخوام واسه ویزای تحصیلی اسپانیا اقدام کنم بیشتر بستگی به چی داره که ویزا حتما بدن من و خواهرم با هم میخوایم اقدام کنیم واسه فوق لیسانس و دکتری
    ولی میترسم از ریجکت شدن چون دوستم و خواهرش باهم اقدام کرده بودن واسه تحصیل یکیشون ریجکت شده
    چه چیزایی بیشتر تاثیر میزاره؟

    1. 19.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام.
      بستگی به نوع پذیرش و سایر مدارک که به سفارت ارائه می دهید که شامل مدارک تحصیلی و مدارک تامین مالی و در صورت لزوم مدارک زبان و … می باشد، دارد.
      با تشکر

  20. 20

    علی1359

    سلام ،من و همسرم چند روز پیش برای مصاحبه ویزا به سفارت ایتالیا رفتیم وقتی نوبتمون شد فقط از ما مدارک گرفتن و انگشت نگاری کردن و 60 یورو را گرفتن . دریغ از یک سوال. به نظرتون چرا از ما هیچ سوالی نکردن؟ این چه معنی میتونه داشته باشه؟؟؟؟ ما مدارکمون هم کامل بود

    1. 20.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام.
      مشکلی وجود ندارد . نگران نباشید.
      با تشکر

    2. 20.2

      علي ١٣٥٩

      سلام
      متاسفانه ريجكت كردن
      (٩)بهدليل عدم اطمينان بازگشت ازحوضه شينگن
      در صورتي كه ما كارمند دولت وهمسرم جواز كسب مغازه وهر كدام يك خانه در منطقه يك تهران داشتيم وموجودي حساب هم بالاي ١٤٠ميليون وبيمه وترجمه از دارترجمه وكلي مدارك ديگر. در ضمن يك اژانس مسافرتي كارهامونو انجام داد
      به نظرتون حالا بايد چيكار كرد

  21. 21

    رضا

    با سلام
    خواستم از سفارت هلند در خواست ويزا كنم
    مدارك هم تقريبا كامل دارم ولي شغلم ازاده تمكين مالي بالاي ١٠٠ مليون دارم سند ملكي هم به نامم هست قول نامه هم به اسمم دارم سنمم ٢٥ ساله خواستم بدونم شانسم به چه صورته ?
    فقط جهت تفريح و بازديد قصد سفر به اروپا رو هم دارم
    تمكين مالي پدرمم تعثيري براي من هم داره ايا؟

    1. 21.1

      آرزو سیف

      با سلام و احترام.
      در صورت داشتن مدارک لازم و کافی (مدارک شغلی و مدارک دارایی) امکان دریافت ویزا می باشد.
      با تشکر

  22. 22

    فرشاد

    با سلام. اگه یه بار از طریق تور ویزای شینگن فرانسه بگیرم. چند ماه بعد خودم شخصا اقدام کنم واسه فرانسه، آیا مصاحبه و اثر انگشت دوباره نیاز هست؟ آیا درصد موافقت سفارت برای ویزا میره بالا؟

  23. 23

    محمد

    سلام
    آیا برای دریافت ویزای فرانسه برای یک سفر خانوادگی
    برای همسر و فرزند هم باید مدارم مثبته مالی ارائه شود؟
    و موردی که ذکر شده (گواهی تقبل هزینه از طرف والدین) باید نوشته و ترجمه شود؟
    ممنون

نظرات بسته شده است

کلیه حقوق این وبسایت متعلق به آژانس آدراپانا می باشد | نقشه سایت